Prijs op aanvraag
(0)

Zin in een dagje strand? Even lekker uitwaaien, uitgebreid het (strand)terras op of heb je zin om juist te geniet van de zon en een goed boek? Hoe je pet ook staat en wat het weer ook doet, op de beste stranden van Nederland beleef je hoe dan ook een gezellige stranddag! Vergeet bij mooi weer je strandbal, een drankhouder en een koud drankje niet!

In dit zomerpakket zit een originele, opblaasbare bekerhouder in de vorm van een vlotter met een parasol. Dit is ideaal om jouw drankjes in te bewaren! Mocht je nog wat lucht over hebben, blaas dan deze strandbal op. In een felle kleur is het een eye-catcher op het strand. 

Om alles mee te nemen naar het strand, zit er in dit zomerpakket een rugzak met trekkoord sluiting. Deze is gemaakt van 100% katoen en in een natuurlijke kleur. Eventueel kunnen we jouw logo en/of boodschap op de rugzak bedrukken!

Voeg een persoonlijke kaart toe

Om het geven van dit zomerpakket nóg leuker en persoonlijker te maken, kun je ook een kaart toevoegen aan het pakket! Deze kaart kan voorzien worden van je eigen ontwerp, opgemaakt in eigen huisstijl en voorzien worden van jouw persoonlijke boodschap. Je kunt zelf een persoonlijke kaart aanleveren, maar we kunnen je uiteraard ook helpen! Onze grafische afdeling staat voor je klaar om jouw persoonlijke noot te voorzien van gewenste logo's, teksten, kleuren en huisstijl: een ontwerp dat naadloos aansluit bij jouw wensen!

Bekijk onderstaand de pakketinhoud van dit zomerpakket

1x - Opblaasbare strandbal Ø 37 cm, oranje

1x - Opblaasbare bekerhouder

1x - Rugzak van 100% katoen

1x - Blikje Pringles paprika, 70 gram

2x - Blikje Fanta, 250 ml

1x - Bijpassende (zomerse-)verpakkingsdoos

Optie: bijvoegen van een persoonlijk kaartje

Unieke productcode (UPC)zp-9
ProducttypeZomerpakketten
Categorieën Zomerpakketten
Beschikbaarheid Beschikbaar
Minimaal bestel aantal 15
Aantal beoordelingen 0
Laat een productbeoordeling achter
of annuleren