Waarom is het geven van een zomerpakket zo belangrijk?

Uiteraard wordt het geven van een pakket gezien als een blijk van waardering, wie goed doet, wie goed ontmoet.

Uit onderzoek is zelfs gebleken dat het personeel zelfs een pakket van hun werkgever verwachten, meestal een kerstpakket. Maar omdat een kerstpakket standaard is, is het leuker om een zomerpakket te geven, want dat ziet het personeel niet snel aankomen.

Wil jij je medewerkers binden aan je bedrijf binden, wil jij je medewerkers gemotiveerd houden of wil jij reclame maken op een praktische manier? Dan is een kerst of zomer pakket daarvoor ideaal.

Niet alleen voor het personeel werkt dit goed, dat geld ook voor zakelijke relaties. Klanten zijn bepalend voor jouw succes. Dus vergeet een trouwe klant niet zo nu en dan in het zonnetje te zetten.

Wat werkt het best in een zomerpakket

Dat is per persoon anders. Uit ervaring kunnen wij zeggen dat het altijd helpt om je kerstpakket een persoonlijk tintje mee te geven. Denk aan het personaliseren van je pakket, het kiezen van een thema en het uitkiezen een geschikte doos.

Het helpt om afwijken van de meest standaardpakketten. Nu is dat bij ons niet heel lastig, wij bieden sowieso unieke en niet standaardpakketten aan.

Dit werkt sinds de corona pandemie

Thuiswerken is sinds de coronapandemie een hot onderwerp. Veel werknemers werken thuis in plaats van op het kantoor. Je wilt natuurlijk de harde thuiswerkers ook belonen.

Wij nemen het heft graag in handen.

Bij ons kun je de kerstpakketten huis aan huis laten bezorgen. Daarnaast kun je bij ons ook brievenbus geschenken bestellen, ideaal want de ontvanger hoeft daarvoor niet thuis te zijn.

Wil jij graag huis aan huis levering? Neem contact met ons op, en het is zo geregeld.