Pakket personaliseren kan bij ons altijd.

Een pakket is pas echt uniek wanneer jij je eigen twist daaraan toevoegt. Denk aan je bedrijfslogo op bijvoorbeeld een handdoek of op een telefoonhoesje of pen. Dit zijn enkele simpele voorbeelden, maar er is veel mogelijk en je bedrijfslogo kan eigenlijk overal wel op.

Daarnaast kan je er bijvoorbeeld aan denken om een persoonlijke boodschap toe te voegen aan jouw pakket. Dit maakt het voor de ontvanger speciaal, en daardoor voelt de ontvanger een blijk van waardering.

Een persoonlijke boodschap kan op meerdere manieren worden toegevoegd, denk aan een kaart of een flyer. Een videoboodschap is ook mogelijk, dit hebben wij voor meerdere klanten gerealiseerd. Neem hiervoor contact met ons op en dan kijken we naar de mogelijkheden. Samen komen we tot creativiteit.

Een standaardpakket aanpassen

In onze webshop zijn naar onze mening de mooiste pakketten al voor jou samengesteld. Maar mocht je nou een mooi pakket zien waar je liever een product uit wilt uithalen, en daarvoor in de plaats een ander product wil toevoegen, dan kan dat. Alles is mogelijk. Hiervoor vragen wij nogmaals contact met ons op te nemen.

Heb jij een pakket op het oog en heb je zelf daarvoor een geschikte doos gevonden? Geef het ons door, dan zorgen wij dat het pakket in de juiste doos komt. Nog geen doos op het oog maar wel een idee? Wie weet wat wij voor jou kunnen betekenen.