Prijs op aanvraag
(0)

Vrije tijd is kostbaar. Tijd samen ook. Maak van de vrije dagen die je samen kunt vieren dan ook echt een feestje. Trek er samen op uit. Beleef een avontuur op een plek waar je nooit eerder bent geweest. In Nederland valt zóveel te ontdekken! Maar waar ga je naartoe? En wat ga je dan doen?

Voor "Bucketlist Eropuit in Nederland" selecteerde zijn de leukste belevenissen in Nederland verzameld. Of je nu op zoek bent naar een romantisch uitje of een dagje uit voor het hele gezin. Ontdek onbekende plekken in ons land. Regio’s waar je misschien niet zo snel aan denkt. Natuurgebieden waar het nog niet zo druk is. Kleine steden en dorpen die minstens zo mooi en interessant zijn voor een meerdaagse trip als de bekende steden. De paden op met koffiestop, bijzondere plekjes om te overnachten. Een mooie theetuin, een heerlijk terras in het gras, in de kas, of aan de plas of…

De luxe en lekvrije waterfles is een echte must-have in dit pakket. De fles is gemaakt van hoogwaardig Eastman Tritan, BPA-vrij, milieubewust, duurzaam en herbruikbaar. De waterfles kenmerkt zich door een opvallend zacht gekleurde PP sleeve, schroefdop met RVS accent en handige draagring. De inhoud van de fles is 740 ml.

Voeg een persoonlijke kaart toe

Om het geven van dit zomerpakket nóg leuker en persoonlijker te maken, kun je ook een kaart toevoegen aan het pakket! Deze kaart kan voorzien worden van je eigen ontwerp, opgemaakt in eigen huisstijl en voorzien worden van jouw persoonlijke boodschap. Je kunt zelf een persoonlijke kaart aanleveren, maar we kunnen je uiteraard ook helpen! Onze grafische afdeling staat voor je klaar om jouw persoonlijke noot te voorzien van gewenste logo's, teksten, kleuren en huisstijl: een ontwerp dat naadloos aansluit bij jouw wensen!

Bekijk onderstaand de pakketinhoud van dit zomerpakket

1x - Bucketlist 'Eropuit in Nederland', paperback

1x - Softdrink drinkfles, 740 ml

1x - Autodrop 'Opgevoerde Kevers', 270 gr

1x - Bijpassende (zomerse-)verpakkingsdoos

Optie: bijvoegen van een persoonlijk kaartje

Unieke productcode (UPC)zp-6
ProducttypeZomerpakketten
Categorieën Zomerpakketten
Beschikbaarheid Beschikbaar
Minimaal bestel aantal 15
Aantal beoordelingen 0

Dit product heeft nog geen reviews - wees de eerste.