€ 12,90 € 10,66 ex.
Beschikbaar
(0)

American pancakes zijn niet te vergelijken met Hollandse pannenkoeken zoals oma die vroeger flipte. American pancakes zijn dikker en luchtiger, waar de Nederlandse groter en dunner zijn: makkelijk om te maken en heerlijke als ontbijt, diner of gewoon als tussendoortje! 


Met deze meegeleverde pannenlap en theedoek breng je de nostalgie pas écht weer in huis! Hoe gaaf is het om met dit thema heerlijke pannenkoeken te maken op een makkelijke manier: je hebt geen bakpoeder of bloem meer nodig, want met de meegeleverde bakmix maak je gemakkelijk lekkere American pancakes. 

Voeg een persoonlijke kaart toe

Om het geven van dit brievenbusgeschenk nóg leuker en persoonlijker te maken, kun je ook een kaart toevoegen aan het pakket! Deze kaart kan voorzien worden van je eigen ontwerp, opgemaakt in eigen huisstijl en voorzien worden van jouw persoonlijke boodschap. Je kunt zelf een persoonlijke kaart aanleveren, maar we kunnen je uiteraard ook helpen! Onze grafische afdeling staat voor je klaar om jouw persoonlijke noot te voorzien van gewenste logo's, teksten, kleuren en huisstijl: een ontwerp dat naadloos aansluit bij jouw wensen!

Unieke productcode (UPC)YK-8
ProducttypeBedankpakket
Categorieën Brievenbus cadeautjes
Prijs (excl. btw)€ 10,66
Prijs (incl. btw)€ 12,90
BTW hoog (21%)€ 2,24
Beschikbaarheid Beschikbaar
Minimaal bestelaantal 15
Aantal beoordelingen 0

Dit product heeft nog geen reviews - wees de eerste.