Prijs op aanvraag
(0)

The.Lampion S is meer dan een prachtige wijnkoeler. Het is een lampion, wijnkoeler en speaker in één! Wat wil je nog meer? Deze lampion beschikt over een krachtige bluetooth speaker. Met behulp van de gratis app stream je je eigen muziek en geef je The.Lampion een kleur naar keuze. Dankzij de sterke batterij kun je de lampion draadloos gebruiken en zet je ‘m neer waar jij wilt. Op de boot, veranda of in het park, overal je eigen muziek en je drankje gekoeld!

De SENZA koelstenen geven je drankje een feestelijke uitstraling en zorgen er voor dat deze lekker koud blijft zonder dat de smaak verloren gaat! Na gebruik zijn ze eenvoudig af te spoelen en opnieuw te gebruiken. Plaats de stenen voor gebruik minimaal vier uur in de vriezer. Vul vervolgens jouw glas wijn met deze koelstenen, zodat je geruime tijd kan genieten van een koel drankje.

Voeg een persoonlijke kaart toe

Om het geven van dit zomerpakket nóg leuker en persoonlijker te maken, kun je ook een kaart toevoegen aan het pakket! Deze kaart kan voorzien worden van je eigen ontwerp, opgemaakt in eigen huisstijl en voorzien worden van jouw persoonlijke boodschap. Je kunt zelf een persoonlijke kaart aanleveren, maar we kunnen je uiteraard ook helpen! Onze grafische afdeling staat voor je klaar om jouw persoonlijke noot te voorzien van gewenste logo's, teksten, kleuren en huisstijl: een ontwerp dat naadloos aansluit bij jouw wensen!

Voorzie de fles wijn van een eigen ontwerp etiket!

In dit pakket zit een heerlijke, frisse witte wijn. De wijn is heerlijk in de zon, aan het begin van de middag en onder het genot van pastagerechten, wit vlees, visgerechten en tapas. Verras nu medewerkers met een gepersonaliseerde fles wijn, met daarop bijvoorbeeld jouw slogan, logo, persoonlijke boodschap, afbeeldingen en/of wens. Ons creatieve team denkt graag met je mee over de invulling van het etiket. Want, dit geeft nét even wat leuker, verrassender en origineler!

Bekijk onderstaand de pakketinhoud van dit zomerpakket

1x - The.Lampion S, speaker, wijnkoeler en lampion

1x - Fles witte wijn, voeg hier je eigen etiket aan toe!

1x - Quillo Chips, lemon & pink pepper

1x - SENZA Herbruikbare ijsblokjes (regenboog)

1x - Bijpassende (zomerse-)verpakkingsdoos

Optie: bijvoegen van een persoonlijk kaartje

 
Unieke productcode (UPC)zp-5
ProducttypeZomerpakketten
Categorieën Zomerpakketten
Beschikbaarheid Beschikbaar
Minimaal bestel aantal 15
Aantal beoordelingen 0

Dit product heeft nog geen reviews - wees de eerste.