Heb jij een vraag? Onze medewerkers staan altijd voor je klaar. Grote aantallen afnemen? Vraag dan een offerte aan.

Zomerpakketten 2022!

Ben jij opzoek naar een kant en klaar zomerpakket? Bekijk dan onze unieke collectie zomerpakketten 2022! Het kan zo zijn dat je een leuk pakket op het oog hebt maar, het pakket voldoet nog niet aan alle wensen.

Bijvoorbeeld: Er ontbreekt een product, er moet een product bij, de prijs is net boven het budget, of je hebt een vraag.

Neem in al deze gevallen contact met ons op! Samen komen we altijd tot een oplossing.

Brievenbus cadeautjes 2022!

Heel populair tegenwoordig, de brievenbus cadeautjes. Wij hebben dit jaar weer ons best gedaan om de mooiste brievenbus cadeautjes samen te stellen. Over het algemeen zijn mensen niet blij als ze de brievenbus openen, alweer een rekening of nieuwsbrief. Maar met onze nieuwe collectie brievenbus cadeautjes zal dat wel anders zijn.

Heb je vragen, wil je een pakket wijzigen? Neem gerust contact met ons op en dan kijken we samen naar de mogelijkheden. Grote aantallen bestellen? Vraag dan een offerte aan.

Wil jij je eigen pakket samen stellen?

Naast het ruime assortiment zomerpakketten en brievenbus geschenken dat wij aanbieden, stellen wij ook graag pakketten geheel op maat voor jou samen. Heb jij een goed idee en wil jij jouw medewerkers verrassen. Klik dan hieronder op "zelf samen stellen" en wij gaan voor jou aan de slag!