€ 9,75 € 8,06 ex.
Beschikbaar
(0)

Geniet van een heerlijke filmavond, nu gewoon in je eigen woonkamer! Met deze moviebox heb jij een avond weg, gewoon thuis. Geniet van jouw favoriete film, met een heerlijke zak popcorn en M&M's: een compleet filmpakket waarmee jij de keuze voor de film bepaalt, geniet van de snacks, geen wachtrijen hebt en zelf je pauzes inlast. 


Verstuur het brievenbusgeschenk met Pathé Thuis code t.w.v.: € 5,99. Voor een heerlijk filmavondje naar mensen die dat wel even kunnen gebruiken! Laat jouw medewerkers goed aan het weekend beginnen (of natuurlijk doordeweeks). Dit brievenbusgeschenk 'Moviebox' biedt gegarandeerd een ontspannen avond!

Voeg een persoonlijke kaart toe

Om het geven van dit brievenbusgeschenk nóg leuker en persoonlijker te maken, kun je ook een kaart toevoegen aan het pakket! Deze kaart kan voorzien worden van je eigen ontwerp, opgemaakt in eigen huisstijl en voorzien worden van jouw persoonlijke boodschap. Je kunt zelf een persoonlijke kaart aanleveren, maar we kunnen je uiteraard ook helpen! Onze grafische afdeling staat voor je klaar om jouw persoonlijke noot te voorzien van gewenste logo's, teksten, kleuren en huisstijl: een ontwerp dat naadloos aansluit bij jouw wensen!

 

Unieke productcode (UPC)YK-12
ProducttypeBedankpakket
Categorieën Brievenbus cadeautjes
Prijs (excl. btw)€ 8,06
Prijs (incl. btw)€ 9,75
BTW hoog (21%)€ 1,69
Beschikbaarheid Beschikbaar
Minimaal bestelaantal 15
Aantal beoordelingen 0

Dit product heeft nog geen reviews - wees de eerste.