€ 11,98 € 9,90 ex.
Beschikbaar
(0)

Comfortfood van de bovenste plank: de nostalgische appelcake! Ideaal voor de thuisbakker die óf niet zo veel tijd heeft, óf net de fijne kneepjes van het vak mist, óf gewoon even geen zin heeft om een hele taart/cake in elkaar te zetten. Deze appelcake schuif je zo in de oven, 10 minuten wachten en vervolgens is deze cake extra lekker. Alleen al omdat je huis er zo goddelijk van gaat ruiken zou je zo’n cake in de oven schuiven, toch?


In dit brievenbusgeschenk zijn de thee en het brievenbusdoosje te personaliseren in eigen huisstijl. De thee kan worden voorzien van logo, boodschap en teksten, evenals het brievenbusdoosje.

Voeg een persoonlijke kaart toe

Om het geven van dit brievenbusgeschenk nóg leuker en persoonlijker te maken, kun je ook een kaart toevoegen aan het pakket! Deze kaart kan voorzien worden van je eigen ontwerp, opgemaakt in eigen huisstijl en voorzien worden van jouw persoonlijke boodschap. Je kunt zelf een persoonlijke kaart aanleveren, maar we kunnen je uiteraard ook helpen! Onze grafische afdeling staat voor je klaar om jouw persoonlijke noot te voorzien van gewenste logo's, teksten, kleuren en huisstijl: een ontwerp dat naadloos aansluit bij jouw wensen!

 

Unieke productcode (UPC)YK-18
ProducttypeBedankpakket
Categorieën Brievenbus cadeautjes
Prijs (excl. btw)€ 9,90
Prijs (incl. btw)€ 11,98
BTW hoog (21%)€ 2,08
Beschikbaarheid Beschikbaar
Minimaal bestelaantal 15
Aantal beoordelingen 0

Dit product heeft nog geen reviews - wees de eerste.