Komen we je bekend voor?

Ons team bestaat uit een vaste kern met bekende gezichten, ieder met een tal van ervaringen in de broekzak. Deze ervaringen gebruiken wij om de klantvriendelijkheid en tevredenheid hoog te houden.

Zomerpakketten.nl is een onderdeel van haar moederbedrijf Yokado. Dit familiebedrijf bestaat als sinds 2006, en is vanaf toen tot op heden altijd bezig geweest met geschenken. Eerst bestond Yokado onder de naam Retax, maar sinds 2011 is de naam gewijzigd naar Yokado. Sindsdien is Yokado enorm gegroeid en uiteraard zijn wij van plan dat voor te zetten.

Zomerpakketten verdienen de aandacht!

Yokado is altijd met relatiegeschenken en kerstpakketten bezig geweest. Daarnaast deden wij ook zomerpakketten maar, daar lag de focus niet op. En dat moest anders! Een zomerpakket is immers een tegenhanger van – of aanvulling op – een kerstpakket. Je wilt jouw collega’s, medewerkers, klanten of leveranciers natuurlijk ook in de zomer in het zonnetje zetten.

Daarom hebben wij voor zomerpakketten speciaal deze website opgezet, om het jouw als klant zo makkelijk en uniek mogelijk te maken. Zomerpakketten verdienen de aandacht.

Yokado Team

Bekijk onze vernieuwde showroom

Goed om te weten!

Sterke punten van Zomerpakketten.nl

De ervaring in de kerstpakketten branche brengt een hoop voordelen met ons mee. Het is voor ons dan ook niet nieuw om snel te moeten schakelen tussen klanten, collega's en leveranciers. Wij garanderen een hoge servicegraad en we streven naar het hoogst haalbare klant tevredenheid.

Omdat wij een echt familiebedrijf zijn hebben we alles in eigen beheer, eigen logistiek park, benodigde machines en materialen. Zo kunnen wij ons helemaal focussen op de wensen en behoeften van de klant.

Wij hebben maar één passie, één doel, waardering!!!

card image

Louke Koopman

Directeur, eigenaar en sfeermaker

Louke Koopman

Als directeur, eigenaar, spin in het web, sfeermaker en alleskunner, houdt Louke zich bezig met alle facetten binnen Zomerpakketten.nl: van verkoop tot afhandeling, van promotie tot financiën.

card image

Aline de Haan - Elgersma

Commercieel alleskunner

Aline de Haan - Elgersma

Aline is onze commerciële alleskunner, weet raadt met alle facetten binnen Zomerpakketten, YoKado, YoBedankt, YoPromo en YoWorkwear. Naast haar commerciële instelling wordt ze erg gewaardeerd om haar zorgzaamheid, betrouwbaarheid en eerlijke mening.

card image

Marcha Lébèrt

Het creatieve commerciële brein

Marcha Lébèrt

Hét creatieve brein binnen Zomerpakketten.nl: altijd bezig met het samenstellen van pakketten naar wens, en ze houdt de nieuwe trends in de gaten. Met oog voor detail en scherpe inzichten komt ze met de meest verrassende pakketten aanzetten.

card image

Ewoud Rijpkema

Communicatie en vormgeving

Ewoud Rijpkema

Bij YoKado houdt Ewoud zich bezig met de in-/externe communicatie, Conceptontwikkeling, Design (Adobe), Webdevelopment en -care, Marketing (o.a. Social Media, SEO, SEA & E-mailmarketing) en de ontwikkeling van diverse print publicaties van A tot Z..