Prijs op aanvraag
(0)

Deze aantrekkelijke picknick rugtas is ideaal voor een leuke en gezellige picknick middag. De tas is voorzien van een complete bestek set voor 2 personen. Het voorste compartiment is voorzien van een losse koeltas (zoals te zien op de tweede foto). De voorzijde is geheel waterafstotend en te sluiten door middel van een rits en insteek klik gespen. Het hoofdcompartiment is te openen door een dubbele ritssluiting.

De tas bevat 2 plastic bekers, 2 borden, een bestek set voor 2 personen en een snijplank. Verder zitten er 2 servetten van stof in met een zwart en wit geruit patroon. Ook heeft de tas nog ruimte om bijvoorbeeld een heerlijke fles wijn mee te nemen. Uiteraard mag de toegevoegde kurkentrekker dan ook niet ontbreken. Al het bestek kan bevestigd worden door middel van de elastische banden.

Voeg een persoonlijke kaart toe

Om het geven van dit zomerpakket nóg leuker en persoonlijker te maken, kun je ook een kaart toevoegen aan het pakket! Deze kaart kan voorzien worden van je eigen ontwerp, opgemaakt in eigen huisstijl en voorzien worden van jouw persoonlijke boodschap. Je kunt zelf een persoonlijke kaart aanleveren, maar we kunnen je uiteraard ook helpen! Onze grafische afdeling staat voor je klaar om jouw persoonlijke noot te voorzien van gewenste logo's, teksten, kleuren en huisstijl: een ontwerp dat naadloos aansluit bij jouw wensen!

Bekijk onderstaand de pakketinhoud van dit zomerpakket

1x - Picknick rugtas, inhoud: 2 plastic bekers, 2 borden, een bestekset voor 2 personen, een snijplank, kurkentrekker en twee stoffen servetten

1x - Lay's Oven Baked 'Mediterraanse Kruiden' Chips, zak 150 gr

1x - Duyvis Tijgernootjes Bacon/Kaas, 280 gr

1x - Haust 'Party Hard' Toast (Tuinkruiden), 200 gr 

1x - BIOTIFUL, Organic Wine, fles 0,75 ltr

1x - Danish Chef Cheese Spread 40+ (Alpenkruiden), 85 gr

1x - Bijpassende (zomerse-)verpakkingsdoos

Optie: bijvoegen van een persoonlijk kaartje

Unieke productcode (UPC)zp-4
ProducttypeZomerpakketten
Categorieën Zomerpakketten
Beschikbaarheid Beschikbaar
Minimaal bestel aantal 15
Aantal beoordelingen 0

Dit product heeft nog geen reviews - wees de eerste.