Prijs op aanvraag
(0)

Het zonnetje op je gezicht, het geruis van de golven, een ontspannend boek en een verfrissend glas Sangria. Het receptuur voor een geslaagde en onvergetelijke zomer. In dit pakket zit een witte wijn Sangria: een tropische variant met mango en appel. Je hoeft alleen nog maar de witte wijn toe te voegen. Sangria is erg leuk om zelf mee aan de slag te gaan tijdens een zomerse gelegenheid zoals verjaardgen, geslaagdfeestjes of een barbecue. 

Koel jouw Sangria met eigen gemaakte ijsblokjes, in dze citroenvorm. Vul de vorm met water en plaats de stokjes; leg deze vervolgens minimaal 8 uur in de vriezer. Vul de vormpjes ook eens met water en kleine limoen of citroen schijfjes om je favoriete drankjes op een stijlvolle manier te koelen. Zo verkoelt het niet alleen maar geeft het ook nog een extra smaak aan je Sangria, Dubbel Frisss of Verdejo.

Voeg een persoonlijke kaart toe

Om het geven van dit zomerpakket nóg leuker en persoonlijker te maken, kun je ook een kaart toevoegen aan het pakket! Deze kaart kan voorzien worden van je eigen ontwerp, opgemaakt in eigen huisstijl en voorzien worden van jouw persoonlijke boodschap. Je kunt zelf een persoonlijke kaart aanleveren, maar we kunnen je uiteraard ook helpen! Onze grafische afdeling staat voor je klaar om jouw persoonlijke noot te voorzien van gewenste logo's, teksten, kleuren en huisstijl: een ontwerp dat naadloos aansluit bij jouw wensen!

Bekijk onderstaand de pakketinhoud van dit zomerpakket

1x - SENZA - IJsblokjesvorm citroen, zwart

1x - Kettle Cooked - Chips paprika, 150 gr

1x - Tony's Chocolonely - Melk/Karamel Zeezout, 47 gr

1x - Old Amsterdam, borrelblokjes

1x - Duyvis - Dry Roasted, 225 gr

1x - Haust Party Original, 200 gr

1x - Dubbel Frisss - Sinaasappel/Mandarijn, 1,5 ltr

1x - Pesto Genovese, 180 gr

1x - Bio Biotiful Verdejo, witte wijn

1x - Pineut Sangria, witte wijn

1x - Bijpassende (zomerse-)verpakkingsdoos

Optie: bijvoegen van een persoonlijk kaartje

Unieke productcode (UPC)zp-2
ProducttypeZomerpakketten
Categorieën Zomerpakketten
Beschikbaarheid Beschikbaar
Minimaal bestel aantal 15
Aantal beoordelingen 0

Dit product heeft nog geen reviews - wees de eerste.