€ 14,32 € 11,83 ex.
Beschikbaar
(0)

Nederland is een waar paradijs voor wandelaars en fietsers! Je kunt wandelen en fietsen in duinen, bossen, heidevelden, langs forten en nog veel meer. Over dijkjes, bruggetjes, pontjes en spannende bospaadjes. Maar vooral heel veel natuur! Het wandel en fiets route boekje in dit brievenbuspakket neemt je mee naar de mooiste plekjes in iedere provincie van Nederland. Een aanrader voor iedere wandel en fiets liefhebber.


Daarnaast bevat dit brievenbusgeschenk verschillende praktische items waarmee je er goed voorbereid op uit gaat. Tegenwoordig willen de meeste sporters hun prestaties exact digitaal bijhouden en opmeten. Want meten is weten, zeker als het om je gezondheid gaat. Dan is de smart armband in dit pakket een uitkomst. Telt stappen (tot 99.999), calorieën en afgelegde mijlen/kilometers. Inclusief batterijen. 1.5 Volt.

Voeg een persoonlijke kaart toe

Om het geven van dit brievenbusgeschenk nóg leuker en persoonlijker te maken, kun je ook een kaart toevoegen aan het pakket! Deze kaart kan voorzien worden van je eigen ontwerp, opgemaakt in eigen huisstijl en voorzien worden van jouw persoonlijke boodschap. Je kunt zelf een persoonlijke kaart aanleveren, maar we kunnen je uiteraard ook helpen! Onze grafische afdeling staat voor je klaar om jouw persoonlijke noot te voorzien van gewenste logo's, teksten, kleuren en huisstijl: een ontwerp dat naadloos aansluit bij jouw wensen!

Unieke productcode (UPC)YK-5
ProducttypeBedankpakket
Categorieën Brievenbus cadeautjes
Prijs (excl. btw)€ 11,83
Prijs (incl. btw)€ 14,32
BTW hoog (21%)€ 2,49
Beschikbaarheid Beschikbaar
Minimaal bestelaantal 15
Aantal beoordelingen 0

Dit product heeft nog geen reviews - wees de eerste.