Prijs op aanvraag
(0)

Beter voorbereid zijn op een fietstocht kan bijna niet, want met dit zomerpakket ben je klaar voor een prachtige fietstocht. Navigeer veilig op de fiets naar de plaats van bestemming met de Universele telefoonhouder voor op de fiets. De houder is gemaakt van siliconen en geschikt is voor alle gangbare telefoons. Zeer gemakkelijk te bevestigen aan het stuur.

Met deze Simply Green fiets rugtas heb je pas echt een veelzijdige backpack in huis. De tas is gemaakt van RPET polyester en heeft dus een duurzaam karakter. In totaal zijn er 10 gerecyclede PET flessen verwerkt in deze tas. De tas is praktisch in gebruik en kenmerkend door de aanwezigheid van de fietshaken aan de achterzijde. Hierdoor kun je de tas eenvoudig aan de fiets bevestigen. Klik de schouderbanden los en berg deze op in het vak aan de achterzijde. Hierdoor voorkom je dat de schouderbanden tussen de spaken komen. Aan de binnenzijde is een karabijnhaak voor sleutels. Tot slot is deze tas met vegan lederen bodem oprolbaar aan de bovenzijde en kun je deze dicht maken met een ritsluiting én buckle sluiting. Ook beschikt de tas over een afsluitbaar voorvak en aan de zijkant een open opbergvak.

Daarnaast vind je een bijzondere fietsgids in dit pakket. In deze gids zitten diverse fietstips voorzien van QR-codes, tips voor een tussentijdse picknick en hoe je optimaal de natuur om je heen kan beleven. Hierdoor wordt jouw fietstrip nóg specialer! 

Bekijk hier de volledige pakketinhoud.

Unieke productcode (UPC)ZM24-25
ProducttypeZomerpakketten
Categorieën Zomerpakketten
Beschikbaarheid Beschikbaar
Minimaal bestel aantal 15
Aantal beoordelingen 0

Dit product heeft nog geen reviews - wees de eerste.