Prijs op aanvraag
(0)

Sit down and relax! Geniet heerlijk van een momentje rust met een biertje, chipje met dip, een overheerlijke Frozen Cocktail (5% alc.) en neem de tijd voor jezelf. Maak een puzzel uit het bijgeleverde puzzelboekje en plof neer op de meegebrachte koelbox. Hier kun je namelijk op zitten!

Deze extra hoge en sterke koeltas is aan de zijkanten verstevigd en daardoor geschikt om op te zitten. Aan de binnenzijde is de tas volledig gevoerd met koelfolie. Deze tas is volledig opvouwbaar en daarom eenvoudig plat op te bergen of te vervoeren. Tevens uitgerust met een handige verstelbare draagband.

Voeg een persoonlijke kaart toe

Om het geven van dit zomerpakket nóg leuker en persoonlijker te maken, kun je ook een kaart toevoegen aan het pakket! Deze kaart kan voorzien worden van je eigen ontwerp, opgemaakt in eigen huisstijl en voorzien worden van jouw persoonlijke boodschap. Je kunt zelf een persoonlijke kaart aanleveren, maar we kunnen je uiteraard ook helpen! Onze grafische afdeling staat voor je klaar om jouw persoonlijke noot te voorzien van gewenste logo's, teksten, kleuren en huisstijl: een ontwerp dat naadloos aansluit bij jouw wensen!

Bekijk onderstaand de pakketinhoud van dit zomerpakket

1x - SENZA - Koeltas (om op te zitten), blauw

2x - Frozen Cocktail - Vodka Energy (5% alcohol)

2x - Capri-Sun Orange, 200 ml

1x - Doritos Bits - Sweet paprika, 33 gr

1x - Lay's Bugles - Nacho cheese, 75 gr

1x - Danish Chef Cheesespread- Alpenkruiden, 85 gr

2x - Bavaria bier, 0,3 ml

1x -  Time Out - Puzzelboekje

1x - Bijpassende (zomerse-)verpakkingsdoos

Optie: bijvoegen van een persoonlijk kaartje

Unieke productcode (UPC)zp-14
ProducttypeZomerpakketten
Categorieën Zomerpakketten
Beschikbaarheid Beschikbaar
Minimaal bestel aantal 15
Aantal beoordelingen 0

Dit product heeft nog geen reviews - wees de eerste.